Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainoskirja

Tänne kaikki mainokset yms. Vaikka en vastaisi mainokseesi mitään, pyrin siltin käymään sivuillasi. Eipä muuta kuin tervetuloa tänne mainostelemaan!

 1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Dee
Kotisivut: http://primeval.suntuubi.com/

12.06.2018 23:56
Primeval jatkaa jo vuodesta 2013 pyörineen Skylin, koirapelin uraa ja odottaa nyt uusia pelaajia kasvattamaan huippukoiria sekä upeita ylimaallisia!

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

31.05.2018 12:55
Kaipaatko roolipelillesi pelaajia, virtuaalitallillesi hoitajia tai samanhenkisiä ihmisiä lukemaan blogiasi?

Jo vuodesta 2011 asti aktiivisena toiminut sivulistaus Ensemble on kohtaamispaikka kotisivuille ja niillä vieraileville. Tavoitteenamme on listata suomalaisten nuorten monipuolisia ja aktiivisia kotisivuja selkeästi ja ryhmitellysti, jotta listaa selaavat ihmiset löytävät heitä erityisesti kiinnostavat sivustot. Listaa omat kotisivusi Ensembleen ja saat helposti ilmaista mainosta ja lisää kävijöitä sivuillesi!

Nimi: Josette
Kotisivut: http://estrellado.suntuubi.com/

23.12.2017 17:42
Tervetuloa astumaan Estrelladon ovista sisään ja syöksymään talliarjen syövereihin!

Estrellado ei ole aivan tavallinen virtuaalitalli nimittäin ratsutilamme on samalla roolipeli! Hevosten hoitaminen, tunneilla käyminen ym. tapahtuu siis roolipelin idealla. Jos roolipelaaminen on sinulle uusi juttu, sivuiltamme löytyy kyllä ohjeet pelaamiseen!

Estrellado on pääosin yksityistalli, mutta meiltä löytyy pienimuotoista tuntitoimintaa 10 tuntihevosemme voimin sekä kivenkovien ammattilaisten silmän alla.

Tule ihmeessä tutustumaan ja ihmettelemään!

Nimi: Dee
Kotisivut: http://lagoon.suntuubi.com/

01.11.2017 21:38
Jossain ihmisruumiin ja -mielen ulottumattomissa on lukemattomien eri saarien ja laguunien muodostama paikka nimeltä Urangel. Ensisilmäyksellä voisi paikka näyttää hyvinkin rauhalliselta ja hiljaiselta, mutta kun hetken jaksaa odottaa, voi nähdä lohikäärmeen. Ehkä jopa päästä roolipelaamaan sellaisella.

Nimi: Lumi
Kotisivut: http://pathofthewarrior.suntuubi.com/

09.06.2017 12:31
Path of the Warrior on vuoden 2017 keväällä perustettu soturikissoihin liittyvä roolipeli. PotW:n reviirillä ei kuitenkaan seikkaile kirjoista tutut klaanit, vaan pääroolissa ovat kissat Hämäräklaanista, Tuiverrusklaanista ja Virtausklaanista. Haluatko ansaita soturinimesi joukossamme? Tai voithan aina tulla jättämään tassunjälkesi vieraskirjaamme.

Nimi: Dee
Kotisivut: http://dyrfinn.suntuubi.com/

20.03.2017 21:53
Grönlanninmeren ja Norjanmeren tuntumassa sijaitsee alue, jonne harva on löytänyt. Se on aivan oma maailmansa, joka sijaitsee piilossa sumuverhon keskellä, siellä, minne kovin moni ei uskalla mennä eivätkä kaikki edes pääse. Onko juuri sinut valittu yhdeksi heistä, lohikäärmeratsastajista?

Nimi: Víva VRL-13593
Kotisivut: http://vekaravaara.suntuubi.com/

23.02.2017 14:30
Kiinnostaisiko sinua hoitaminen rennon rempseällä piirrostallilla?
Vekaravaarassa on tällä hetkellä meneillään hoitajahaut ja moni suloinen hevonen sekä poni hakee itselleen reipasta hoitajaa. Tule ihmeessä tsekkaamaan hoitajaa hakevat ponskit! :)

Terveisin Víva
http://vekaravaara.suntuubi.com/
http://vekaravaara.proboards.co m/

Nimi: Lumi
Kotisivut: http://hiljainenyo.suntuubi.com/

12.12.2016 14:52
Uunituore roolipeli on avannut ovensa. Aiheena ovat mutantit. Mutta vaikka alku kuulostikin todella tylsältä, malta lukea loppuun.

Eletään vuotta 2029. Yhdeksän vuotta siitä, kun mutanttisota alkoi. Nyt se on rauhoittumassa, mutta moni mutantti on yhä valmis kokoamaan joukkoja ja tuhoamaan ihmiskunnan. Normaalit ihmiset ovat varuillaan, valmiina iskuun. Nykyään historian kirjoissa, joita koulussa opetetaan, kerrotaan mutanteista ja heidän tuomistaan hirveyksistä. Mutta oletko sinä valmis muuttamaan historiaa ja tuomaan kauan kadoksissa olleen Hiljaisen Yön takaisin?

Monet ihmiset ovat valmiita ottamaan suuria harppauksia, oletko sinä yksi heistä? Avaa portti keskelle mutanttien maailmaa ja tuo oma seikkailusi esille. Sivujen ideana on X-men, joten reippaasti tutustumaan!

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com/

29.10.2016 15:40
Sysälän syysremonti huipentuu Syyskisoihin 27. marraskuuta (VIP 26.11.)
Sysälän uuden hiekkapohjan saaneella kentällä järjestetään este -ja koulukisat ja osallistua voi myös leikkimielisiin syysralleihin.


Linkki suoraan kisakutsuun:
http://sysala.suntuubi.com/fi/toiminta/syyskisat/

Nimi: Leonie
Kotisivut: http://leijonaharja.suntuubi.com/

28.09.2016 20:48
"Leijonaharja on normaali virtuaalitalli, mutta meillä ei olekkaan perinteiset hoitajat. Leijonaharja on nimittäin vieraskirjapohjainen roolipeli, joka kertoo ratsutallin arjesta. Meillä pelaajalla on mahdollisuus luoda oma hahmonsa ja elää hahmonsa elämää ratsutallilla joko hahmon oman hevosen tai hoitohevosen kanssa."

Uskallatko heittäytyä peliin mukaan?
Meillä myös hevoskasvatusta sekä myyntihevosia!
♥: Leonie, Leijonaharjan ratsutila

Nimi: R.
Kotisivut: http://dragonstable.suntuubi.com

02.09.2016 12:19
✠ Kun se on uutta, se pelottaa. Pyydän silti olla hyljeksimättä ✠
Tervetuloa ottamaan selvää mistä on kyse!

Nimi: Varga
Kotisivut: http://kajahdus.suntuubi.com/

29.07.2016 12:26
Kajahduksen virtuaalikennel on uusi eikä-niin-kiiltävä kennel, jossa hoitajat tarinoiden kirjoittamisen lisäksi lukevat niitä - ja päättävät valinnoillaan niiden kulun. Hoitamiseen kuuluvat herkut, joilla opetetaan koiralle temppuja, ja muistot, joista hoitaja vähitellen saa kokemusta ja saa alkaa touhuta vapaammin ja vapaammin hoitsunsa kanssa. Interaktiivisten tarinoiden lisäksi Kajahdus on koti ja kuntoutuspaikka rescuekoirille. Ne saavat hoivaa ja lämpöä ja tueksi rauhallisen koirakaverin. Tukikoirien hoitajaksi voi alkaa heti, ja kun hoitsullesi annetaan hoivattava, saat olla mukana sen kuntoutuksessa. Koirien kanssa voi touhuta vaikka sun mitä ja harrastaakin pystyy. Kennelinä toimimisen lisäksi Kajahduksesta löytyy tietoa ja linkkejä rescuekoira-ja eläintoiminnasta Suomessa sekä infoa siitä, kuinka voit itse auttaa kodittomia.

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com/

04.05.2016 19:33
Sysälässä juhlitaan!
Tila on ollut pystyssä pian vuoden päivät ja sen kunniaksi Sysälässä järjestetään kilpailut, joihin juuri Sinut on kutsuttu!

Villit esteratsastuskilpailut 28. toukokuuta 2016
VIP perjantaina 27. toukokuuta 2016. Mukana pari tarinaluokkaa 80cm ja 120cm.

Linkki kutsuun:
http://sysala.suntuubi.com/fi/el%C3%A4m%C3%A4%20sys%C3%A4l%C3%A 4ss%C3%A4/Tulevat/

Vastaus:

:3

- Minttu

Nimi: Crista
Kotisivut: http://hohteentalli.suntuubi.com/?cat=1/

19.04.2016 06:22
Tervetuloa tallimme avajaiskisoihin! :)

Vastaus:

;)

- Minttu

Nimi: Hemsburyn väki
Kotisivut: http://www.hemsbury.suntuubi.com/

16.03.2016 10:58
Hemsbury Stables: Maastoratsastusta englantilaisilla nummilla, seikkailuja 1700-luvun kartanolla ja kirjava joukko hevosia ja henkilökuntaa!

Vastaus:

;)

~ Minttu

©2018 Kht Kissanminttu - suntuubi.com